perjantai 22. marraskuuta 2013

Haukipihvit

   Pidän kovasti erilaisista kalaruoista ja varsinkin hauesta. Hauen huono puoli on sen ruotoisuus. Haukipihveissä ei fileen ruodot kuitenkaan haittaa, koska fileet jauhetaan massaksi yleiskoneella.


Haukipihvit

500 g nahattomia haukifileitä
2½ dl ruokakermaa
½ dl korppujauhoja
purjo
tilliä silputtuna
1 rkl sitruunamehua
1 rkl soijaa
mustapippuria
suolaa


    Pilko purjo pieneksi ja freesaa niitä hetki pannulla öljyssä.
    Jauha kalat yleiskoneen leikkurilla massaksi ja lisää massaan purjot.
   Sekoita ruokakerma ja korppujauhot keskenään ja anna turvota hetken aikaa.
    Lisää ruokakerma ja korppujauhojen joukkoon muut ainekset ja lisää ne lopulta kalamassaan.
   Paista pihvit lettupannulla öljyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti