maanantai 2. heinäkuuta 2012

Ihana raparperikakku



Tämän kuvan kakut vein äidilleni äitienpäiväjuhlintaa varten. Edessä oleva on Pähkinäinen raparperipiirakka, jonka reseptin olen jo tähän hätään kadottanut. Postaan reseptin, kunhan vain löydän sen. Täytekakku on Mansikkainen suklaakakku ja kuivakakkuna  Kotilieden Ihana raparperikakku.
Pari sanaa tuosta Raparperikakusta: tykkään kun kuivakakku ei ole nimensä mukaisesti kuiva, vaan mehevä. Tämä on juuri sellainen kuivakakku. Tästä tuli heti yksi lempiohjeistani ja asiaa ei yhtään haitannut se, että se sisältää raparperia. Vaikka reseptissä kehotetaankin nauttimaan haaleana, niin toimii hyvin myös huoneenlämpöisenä tai viileänä. Tietysti raparperin kanssa kannattaa aina nauttia jotain maitotuotetta raparperin sisältämän oksaalihapon takia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti