keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Pannukakku

   Meillä on usein tehty sellaista pannaria, johon tulee paljon rasvaa ja paljon sokeria. Siis sellaista, jonka päälle ei tarvitse yhtään hilloa tai muuta. Halusin kokeilla toisenlaista ratkaisua ja päädyin tällaiseen.


Pannukakku

50 g voita
4 kananmunaa
1 L maitoa
½ dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
ripaus suolaa



Sulata rasva.
Vatkaa munien rakenne rikki ja sekoita joukkoon puolet maidosta.
Sekoita joukkoon kuivat aineet ja viimeiseksi loput maidosta.
Anna taikinan vetäytyä 10 minuuttia ja sillä välin laita leivinpaperi uunipellille ja voitele leivinpaperi sulatetulla voilla. Kaada taikina pellille ja paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia 225-asteessa.
Tarjoile esim. mansikkahillon kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti