perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kanawokki

 
Vaikka usein viihdynkin keittiössä ja tykkään tehdä ruokaa ajan kanssa, niin joskus on saatava nopeasti valmista ja tämä ruoka on siihen hommaan hyvin passeli. Ohjetta voi varioida monin eri tavoin ja meilläkin sisältö riippuu siitä, mitä on saatavilla.


Kanawokki

1 dl cashewpähkinöitä
pieni nippu kevätsipuleita
400 g kanasuikaleita
suolaa ja pippuria
1 chili
1 tl samba oelek-chilitahnaa
3-5 rkl sweet chili -kastiketta
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
5 herkkusientä
3 annosta täysjyvänuudeleita (Blue Dragon paketista puolet)


   Paahda pähkinöitä hetki kuumalla pannulla ja nosta ne sen jälkeen sivuun. Kuullota kevätsipuleita hetki ja lisää sitten kanat paistumaan. Lisää mausteet.
   Kun kanat ovat lähes kypsiä, lisää suikaloidut paprika ja kesäkurpitsa ja anna hautua kannen alla hetken verran. Laita sillä välin vesi kiehumaan nuudeleita varten. Muista sekoittaa aina välillä. :)
   Lisää pannulle viipaloidut herkkusienet ja sivuun laitetut cashew-pähkinät. Anna hautua se 3 minuuttia, mitä nuudelit hautuvat kiehuvassa vedessä. Lisää nuudelit pannulle ja anna hautua vielä hetki. Tarkista maku.
   Annokset voisi vielä halutessaan koristella tuoreilla yrteillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti